Street Art Tattoo Logo
Keresés
Close this search box.

Rólunk

Helló, mi vagyunk a

Street art Tattoo

Stúdiónk Budapest belvárosában található a bulinegyedben, a Blaha Lujza tértől 5 percre, az Astoriától 7 perce.

A Street Art Tattoo tetováló stúdió egy olyan hely, ahol a művészet és az önkifejezés találkozik. Csapatunk egy kreatív és sokszínű közösség része, ahol minden igényre megtaláljuk a kreatív megoldást.

Tetováló művészeink és piercer szakembereink különböző stílusokban és technikában járatosak, így bármilyen elképzelést képesek vagyunk formába önteni. Legyen szó realisztikus portrékról, geometrikus mintákról, hagyományos stílusú tetoválásokról vagy  piercingekről, nálunk minden lehetséges.

A kényelem és a vendégszeretet számunkra kiemelten fontos. Szalonunk tiszta és barátságos környezetet kínál, ahol kényelmesen fogod érezni magad. A hozzáértő és barátságos személyzetünk mindig készen áll arra, hogy segítsen és tanácsot adjon, bármilyen kérdés vagy aggály merüljön fel.

Ha kreatív tetoválásra vagy piercingre vágysz, és egy olyan helyet keresel, ahol a minden igényednek meg tudunk felelni, akkor a Street Art Tattoo a te helyed!

NYitva tartás

  • Hétfő                       11:00 – 19:00
  • Kedd                       11:00 – 19:00
  • Szerda                     11:00 – 19:00
  • Csütörtök                11:00 – 19:00
  • Péntek                    11:00 – 19:00
  • Szombat                   11:00 – 19:00
  • Vasárnap                  11:00 – 19:00

Ismerd meg a csapatunkat

A sokszínű társaság garanciát jelent a széleskörű tapasztalatra. Tetováló művészeink és Piercereink mind igényesek a kezük alól kikerülő munkákra, és arra, hogy elégedetten távozz tőlünk minden alkalommal.

Tekintsd meg munkáinkat az Instagramon is!

hu_HUHungarian